TIL LEJEREN

Nu starter Jeres lejeperiode snart, og vi har gjort huset klar til Jer. Vi håber I kommer til at nyde huset lige så meget som vi gør, når vi er derude.

Indenfor sommerhusområdet må vejen til huset kun køres i retning fra vest til øst. Der må kun køres meget langsomt da det støver…. Tak for at I tager hensyn til vores naboer. Der må max. parkere to biler foran huset. Alternativt skal I bruge den fælles parkeringsplads lige når man kører ind på Olesvej.

Der er genereret en personlig kode til Jer, som kun virker i Jeres lejeperiode. Koden bruges til at åbne og lukke døren. Husk at træk håndtaget op hver gang I lukker døren med koden. Der er check out kl. 11.00 på afrejsedagen hvis man selv gør rent, og kl. 9.00 hvis I har bestilt rengøring ved os. Lige når man kommer ind i huset hænger der nøgler på højre side af døren. Nøglerne kan bruges til terrassedør, skur og værkstedet.

 

Der er en hovedpude og en dyne pr. sengeplads.  De ligger enten på sengen eller i skabe/skuffer ved siden af/under sengen i samme værelse. Hvis I har bestilt linnedpakke har vi lagt betræk, linned, håndtørklæder, klude og viskestykker klar til jer. Hvis I ikke har bestilt linnedpakke, skal I selv have det hele med.

 

 

Rengøringsmidler og tørrestativ findes i depotrummet ved siden af badeværelset.

I værkstedet finder I hynder til udendørs møbler, lidt værktøj, krabbe fiskestænger, som I gerne må bruge, og et lille køleskab som I kan tænde hvis I har brug for mere køleskabsplads. (Husk at slukke den og lad døren stå åben).

I skuret finder I brænde (efter aftale), parasoller og redningsveste.

Vores kano ligger udenfor og må gerne bruges, men helt på eget ansvar. Hav altid redningsveste på når I tager ud på vandet og læs reglerne om havsejlads online. Det er bedst at sejle langs kysten. Træk aldrig kanoen hen over stranden, det kan den ikke holde til. Der ligger en lille vogn i skuret som kan bruges til at køre den på ned på vandet, eller skal man jo bare løfte den…

Der ligger en septiktank på østsiden af huset. Gør jeres børn opmærksom på at der aldrig må leges i septiktankområdet. Lågen åbner faktisk ret nemt. Hvis vi ikke i en extra besked har informeret om at der forekommer septiktanktømning i lejeperioden behøver I ikke at foretage jer noget.